SKUESPILLER / TEATER
 
 
 


Bølle Bob 2007

 
 

TEATER


BØLLE BOB
En famile forestilling af Gunner Geertsen

Medvirkende: Sebastian Max Sommer,Nicoline Kabel, Claus Lefévre,Torben Thillerup, Elsebeth Kofoed Jensen, Sofie kærn Chrstiansen, Bjarke Hesselaa, Emilie Ladewig Sørensen, Andreas Møller Kongshavn, Julie Lund, Philip Brenting, Bjørn Søndergaard, Manen Høj Muff, Michael Larsen, Clara Unger, Mette H. Andersen, kamille B. Frewald, Frederikke Plenborg.m.fl.

Om Stykket
Hvem kender ikke historien om Bølle Bob og alle de andre. Lisemette, Smukke Sally, Hr. Blom, Fru Basse, Sjokke Børsterne, Valde Underbid og alle de andre figur kendt fra filmene.
 
Historien handler kort fortalt om den lille landsby Lilleby hvor børnene bruger en hel del tid sammen med landsbyoriginalen Valde Underbid, der bor på lossepladsen. De andre voksne er enten dumme, lidt for smarte eller ligegyldige. De formår ikke at hindre de unges udfoldelse. Vi finder de enkle typer, vi kender fra andre ungdomsspil og til dels fra virkeligheden. De små spændinger mellem dem forsvinder, da de må stå sammen for at overvinde de voksnes pres. mod Valde Underbid. Tilpasset med spændende og morsomme situationer, mund- rette og kvikke replikker og iørefaldende sange.
 
Manuskript & Musik: Gunner Geertsen
Instruktør: Michael Larsen
Sanginstruktør: Lærke Zachariasen
 

PETERS JUL

Et musikalsk juleeventyr for hele familien - frit efter J. Krohns klassiske vers
”Jeg glæder mig i denne tid; nu falder julesneen hvid, så ved jeg julen kommer.” De fleste kender Johan Krohns gamle vers om Peters jul. Nu præsenterer vi Martin Miehe-Renards musikalske teaterversion, digtet ud fra verset om bedsteborgerdrengen Peter i 1850’ernes København. Peter glæder sig til at fejre julen sammen med sin familie i den københavnske herskabslejlighed i Amaliegade, men han bliver hele tiden skubbet til side og irettesat af juletravle forældre og tjenestefolk. Peter bliver venner med den fattige lømmel Rasmus og fascineres af hans frihed til at kunne bestemme over sig selv - helt fri for sure barnepiger og forældreformaninger.

Omvendt synes Rasmus, at Peters liv med tryghed og mad på bordet hver dag virker forjættende. Rasmus bor sammen med sin bedstemor Fie og de andre fattige i en baggård på Nørrebro. Fie fortæller, at når man kan se månen og solen på himlen samtidig, kan en snemand opfylde et inderligt ønske. De to drenge ønsker at bytte liv - og det lykkes!

Mens Rasmus nyder sin nye familie, må Peter erkende, at friheden har en høj pris. Det er slet ikke så sjovt at være fri som fuglen, når man ikke har mad i maven. Peter må bruge al sin kløgt og snilde for at få opfyldt et sidste ønske,der kan bringe ham tilbage til sit gamle liv. PETERS JUL er en varm fortælling om, at den rigtige jul kommer indefra – og at det ikke altid er godt at få alt, hvad men ønsker sig.

Medvirkende: Mathias Bøgild, Lars Michael Lembke, Michael Larsen, Therese Kofoed, Elsebeth Kofod Jensen, Claus Lefévre, Camilla Kofod Jensen, Coco Falk Krusbæk, Torben Thillerup, Henrik Hjorhøy, Julie Gaarskjær, Maria Boelsmand, Simone Schjerlund, Rasmus Knutzen Nielsen, Jonna Glifberg, Ann-Sofie Schjerlund, Phillip Brenting, Julie Lund, Clara Willendrup, Clara Unger, Frederikke Plenborg, Sebastian Max Sommer, Isa Neja Buhl, Nicoline Kabel, Sofie Andrea Grawersen, Cecillie Zorn, Louise Kjøller Olsen, Rebecca Bech, Emma Riisager, Julie Brandt, Chili Toft Tage-Jørgensen.

Manuskript: Martin Miehe-Renard & Søren Skjold
Musik: Lars Fjeldmose
Instruktør: Michael Larsen
Sanginstruktør: Julie Gaarskjær
Stuntkoodinator: Michael Larsen


SPØGELSESTOGET

Et broget selskab må tilbringe natten på en lille, afsidesliggende jernbanestation. Underlige hændelser og gamle historier om et spøgelsestog der skulle passere stationen, er ikke videre befordrende for hyggen. Imidlertid viser spøgeriet sig at være et nummer, som dækker over smuglervirksomhed, og en af de rejsende viser sig at være en detektiv på sporet af smuglerne. En komedie med fart og tempo...

Medvirkende: Michael Sørensen, Elsebeth Kofode Jensen, Kevin Ravn, Jens Ulrich Saini Lefévre, Jørgen Holm, John O'Reilly, Peter Callesen, Susanne Thillerup, Michael Larsen. m.fl.

Instruktør: Torben Thillerup
Stuntkoodinator: Michael Larsen


FRANK FUCHS & KO

5.b Får som opgave at stå for underholdningen ved byfesten i Sengeløse og derved tjene penge til indretningen af det nye unddomshus. De får hjælp af det top professionelle Københavenske managementfirma "Frank Fuchs & Ko", der har stor know how inde for underholdning. Hvad de unge mennesker ikke ved er at "Frank Fuchs & Ko" er gået konkurs og pt. lever af kontakthjælp og derfor er sendt i jobtræning i Sengeløse. Det lykkes ved fælles hjælp at få et program stablet på benene, men der er mange konflikter og morsommesituationer undervejs. Stykket kulminerer med afholdelse af byfestdagen, med en overraskende happy ending...

Medvirkende: Michael Larsen, Kevin Ravn, Nanna Skaarup Voss, Torben Thillerup, Camilla K. Jensen, Anes Jasarevic, Camilla Niemann, Rebecca Marie Bech, Ingrid Overgaard, Claus Petersen. m.fl.

Instruktør: Claus Petersen, Camilla Duvier Immertreü & Nadja Bering Ovesen
Manuskript & Musik Jørgen Hansen


MAGISK JUL 2008 & 2009

Hvorfor er det altid Bettenis, der skal "slæve" alle julegaverne? Må nissebørn godt råbe, når deres far sover? Hvem i al verden kunne også vide, at nisser bliver usynlige, hvis man hælder vand på dem mens de sover? Hvad er værst: At have nisser, rotter eller høns på loftet? Er det bedre at narre nisser end at snyde dem? Må man stjæle nisser? Må man sælge nisser? Må man købe nisser? Kan nisser fanges med et sommerfuglenet? Alle de spørgsmål og mange flere får du svar på i magisk jul, hvor Verner kommer i besiddelse af "Den store Nissebog" og prøver at sælge nisser til forsøg hos en vis professor S. Vindel, der slet ikke er professor. Irene, datter af Verner og Alice, Søs - niece til S.Vindel - allierer sig med nisserne i kampen om at få tilbageerobret den værdifulde bog. Og som nissefar så rigtigt siger: "Fad fi falferden fer fer fer!?" Hvad siger du?
 
2009 Medvirkede: Michael Sørensen, Michael Larsen, Elsebeth Kofoed Jensen, Camilla Duvier Immertreü, Line Larsen, Lars Michael Lembke, Peter Callesen, Camilla Kofoed Jensen, Maja L. Knudsen.

2008 Medvirkede: Michael Sørensen, Michael Larsen, Elsebeth Kofoed Jensen, Camilla Duvier Immertreü, Nanna Skaarup Voss, Lars Michael Lembke, Peter Callesen, Camilla Kofoed Jensen, Nadja Bering Ovesen.
 
Instruktør: Louise Bøgh Hansen
Manuskript: Knud Erik Meyer Ibsen


DR. ENGEL

En muscial af Marie Markvard Andersen

Det er en sjov, spændende forvekslings musical der henvender sig både til et børne- ungdoms og voksen publikum. Historien starter med en læge "Dr. Engel" der skal komme til en lille landsby i slutningen af 1800 tallet. Dr. Engel bliver desværre forsinket, og skriver derfor et brev, om han vil bliver forsinket adskillige dage, da han er blevet ramt af sygdom.

Kommer brevet i de rette hænder?

Musicalens handler om, at bedrage, venskab, kærlighed, rig og fattig. Om den fattige familie Gregorius: Moren Lizzi, Faren Albert og de 7 børn med den ældste datter Sasja - Tvillingerne Mathilde og Maguritte - Jacob - Agnete og den lille Emma på 7 år der nok skal tage kegler og blive publikums yngling, som musicalen skrider frem, og den mindste, der endnu er baby og kaldes baby Jack. Og ikke mindst handler musicalen Dr. Engel, om de 2 hovedpersoner Baltazar Benino og hans tro følgesvend "Drengen" Sebastian. Samt Politikommissær Gravholdt som har et inderligt had til Baltazar Benino. Min rolle var som Politikommissær Gravholdt.

Medvirkende: Christian Pedersen, Freja Quistgaard, Torben Thillerup, Elsebeth Kofoed Jensen, Michael Larsen, Coco Falk Krusbæk, Daniella Skovgaard, Amanda Loughrey, Ella Sofia Mannov, Kirstine Krøyer Rasmussen, Line Larsen, Julie Gaarskjær, Jens Ulrich Saini Lefévre, Kevin Ravn, Maja Louise Knudsen, John O’Reilly og mange mange flere.

Instruktør: Gert V. Nielsen
Manuskript, Sangtekster & Musik: Marie Markvard Andersen

Pressen Skrev!

"Dr. Engel" en folkelig succes!
***** Stjerner i Brønshøj Husum avisen
Af kaare Vissing

Alle voksen skuespiller spiller overbevisende, men de mere udadvendte roller, de to rappende snobber Madam Flomborg spillet af Christina Granberg Ravn og Tante Augusta spillet af Susanne Thillerup samt den bombastiske Politikommissær Gravholdt spillet af Michael Larsen, er nok dem der når bedst ned på sidste række i teatersalen.


TAG TRAPPEN

Et stykke om selvmord og om at skabe sit eget liv

Når virkeligheden bliver for brutal, knækker filmen. Verden forvrænges. Du kan ikke mere stole på dine egne sanser. Det sker for hovedpersonen i Emil Fogh Nielsens spændende stykke om pigen Charlotte, der er på vej op i en elevator på en skæbnesvanger mission. Hun møder en række særprægede mennesker, som alle vil hende noget. Men vil Charlotte også dem? Træffer hun det rigtige valg?

Medvirkende: Michelle Kristensen, Kevin Winther, Ditte Kragh, Michael Larsen, Nanna Skaarup Voss, Mikkel Feldborg, Britt Zmylon, Pia Klubb Fasmer, Martin Rasmussen. m.fl.


DET TOSSEDE HUS (GUD HVOR DE LØBER)

Frederiksberg Teater overtog i foråret 2006 teatergruppen Jurex, Danmarks ældste amatørteater. Som blev stiftet i 1932 af Knud Rex og Børge Just Madsen deraf navnet JU - REX. Jurex blev som sagt startet i 1932 og kan i år fejere 75 års jubilæum den kommende forestilling er derfor en jubilæums forestilling og valget er faldet på komedien

"Det Tossede Hus" (Gud Hvor De Løber) af Phillip King

Om stykket
En præst har giftet sig med en skuespillerinde, som ved sin ret frie indstilling til tilværelsen sætter menighedsrådet på en hård prøve. Hun får besøg af en kollega, og de beslutter at tage til en naboby for at overvære en forestilling, de tidligere har optrådt i. Fyren er i hærens tjeneste, og må ikke forlade sit kvarter - men da han låner en af præstens kjoler, går det vel nok. Samtidig ankommer en hjælpepræst, selveste biskoppen og en tysk krigsfange, som er undsluppet fra en nærliggende fangelejr. Og så...

Medvirkende: Elsebeth Kofoed Jensen, Michael Sørensen, Eva B. Lynggaard, Hana Shuan, Michael Larsen, Nanna Skaarup Voss, Jørgen Holm, Rasmus Elton, Peter Callesen, Lars Michael Lembke.

Instruktør: Torben Thillerup
Stuntkoordinator: Michael Larsen


BØLLE BOB En muscial af Gunner Geertsen

Hvem kender ikke historien om Bølle Bob og alle de andre. Lisemette, Smukke Sally, Tvillingerne, Hr. Blom, Fru Basse, Sjokke Børsterne, Valde Underbid og alle de andre figur kendt fra filmene.

Historien handler kort fortalt om den lille landsby hvor børnene bruger en hel del tid sammen med landsbyoriginalen Valde Underbid, der bor på lossepladsen. De andre voksne er enten dumme, lidt for smarte eller ligegyldige. De formår ikke at hindre de unges udfoldelse. Vi finder de enkle typer, vi kender fra andre ungdomsspil og til dels fra virkeligheden. De små spændinger mellem dem forsvinder, da de må stå sammen for at overvinde de voksnes pres. mod Valde Underbid. Tilpasset med spændende og morsomme situationer, mund- rette og kvikke replikker og iørefaldende sange.

Bølle Bob. Som blev set af mere end 800 på en weekend.

Medvirkende: Mathias Bøgild, Camilla Niemann, Michael Larsen, Michael Sørensen, Clara Nisted, Nanna Skaarup Voss, Torben Thillerup, Lars Michael Lembke, Hana Shuan, Rebecca Marie Bech, Camilla K. Jensen, Emil G. Olsen, Nina Pilebo Hagerup, Kathrine Møller Nielsen, Josephine Michaëlis, Maike Brøns Ritter, Mia Boëtius, Anoir Sami El Shiny, Caroline Sølvsten, Alexandra Jespersen, Anes Jasarevic, Ann Katrine Hansen, Samuel Heiberg, Ingrid Overgaard, Laura Pryter Bloch, Emilie L. Sørensen, Nicolas Rohrdanz, Aïcha Sander.

Manuskript & Musik: Gunner Geertsen
Instruktør: Claus Storgaard Petersen & Camilla Duvier Immertreü


PETERS JUL 2005 & 2006

Handlingen i teater-musicalen Peters Jul tager sit afsæt i den klassiske julefortælling af J. Krohn fra 1866 og rummer i sin 2006 udgave et dramatisk og eventyrligt tvist i bedste Charles Dickens stil.

Min roller i forestillingen er som Politibetjent og Fattigmand.

Peters jul var en forestilling for hele familien og henvendte sig til børn fra 3 år og op. Musikken og sangene fra forestillingen er udkommet på CD. Peters Jul er kommet på DVD.

Forestillingen bliv i 2006 set af mere end 20.000
Forestillingen blev i 2005 set af mere end 38.000

2006 Skuespillerteamet bestod af bl.a. Jamie Morton, Allan Jonathan Hyde, Jacob Ludwig Løkkegaard, Lars Bom, Birgitte Raaberg, Judith Rothenborg, Andreas Bo Petersen, Louise Herbert, Bo Skødebjerg, Andres Bøgelund, Michael Larsen m.fl

Instruktør: Martin Miehe-Renard
Koreografi: Hanne Jacobsen
Musikken leveres af Lars Fjeldmose og hans orkester

Pressen Skrev !
Den giver Nøddebo Præstegård baghjul! Solid, gammeldags hygge med moderne eventyr og spænding (BT, Birgitte Grue) *****
Giver Julen en hed og herlig velkomst". (Politiken, Monna Dithmer) ****
En ordentlig julegavtyv -godt fundet på!" (Ekstrabladet, Gregers Dirckinck-Holmfeld) ****

2005 Skuespillerteamet bestod af bl.a. Jamie Morton, Allan Johanatan Hyde, Mads Emil Steen Jacobsen, Lars Bom, Birgitte Raaberg, Margrethe Koytu, Andreas Bo Petersen, Louise Herbert, Andres Bøgelund, Bo Skødebjerg, Michael Larsen, m.fl

Instruktør: Martin Miehe-Renard
Koreografi: Hanne Jacobsen
Musikken leveres af Lars Fjeldmose og hans orkester


FREDERIKSBERG REVYEN 2001 - JUBILÆUMSREVY
Baghus Teateret

Frederiksberg Revyen var min ide jeg havde leget med tanken i ca.3 år og nu er den første Frederiksberg Revy så slut.Vi spillede på Edison Teateret, det var et spændene og sjovt men også et langt projekt at lave. I revyen Spillede jeg mange roller blandet andet. Tidligere Statsminister Poul Nyrup Rasmussen, Jeppe på bjerget, Vagabond, Flipper, Skolelære. m.m.

Medvirkende: Michael Larsen, Dorthe Pihl, Thomas Kildegård, Tanja Jøhnk, Morten Husfeldt og Kit Farcin-Leth.

Pianist: Ulrik Spliid
Instruktør og Tekstforfatter: Kit Farcin-Leth
Idemand: Michael Larsen


JUL I ELEVATOREN

Baghus Teateret

Jul i Elevatoren var en improviseret forestilling som alle skuespillerne var med til at lave fra bunden - det var hårdt men også sjovt at være med. I forestillingen spillede jeg en fordrukken center julemand, som ikke har set sin datter siden hun blev født. Hun er er en af de personer han møder i elevatoren. Derudover er der en karrierekvinde, en lagerarbejder der er udlænding, en ny nazist, en frelserkvinde og en transvestit.

Medvirkende: Thomas Kildegård, Mette Nielsen, Michael Larsen, Thomas Grønning, Maria Johansen, Elyazid Zarrouk og Mette Halck.

Ide & Manuskript: Holdet
Instruktører: Gert V Nielsen & Anders Lundorph Rasmussen