SKUESPILLER / FILM & TV

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

FILM & TV

VALG I KOMMUNEN  

Den tidligere Givsted-borgmester Per Tommy Larsen er efter skandalen med rod i økonomien tilbage i restaurationsbranchen. I stedet har byen fået den regelrette Christina Berg som borgmester. Men da kommunalvalget nærmer sig, beslutter Per Tommy sig for at kæmpe sig tilbage i politik.
 
Med Lars Ranthe, Lærke Winther, Troels Malling, Brian Lykke, Petrine Agger, Anders Budde, Niels Anders Thorn, Michael Larsen og Claus Bue.

SKYTTEN
 
Den nye udgave af filmen Skytten. Med Trine Dyrholm & Kim Bodnia i hovedrollerne.
 
I andre roller ses Nicolaj Lie Kaas, kristian Halken, Lars Ranthe, Henning Velin, Bent Mejding, Jens Jørn Spottag, Carsten Bjørnlund, Tammi Øst, Henrik Prip, Marina Bouras, Søren Spanning, Marie Louise Coninck, Peder Hom Johansen, Thue Ersted, Sandra Sencindiver, Kenneth Carmohn, Ida Dwinger, Vicki Laursen. Michael Larsen. m.fl.

Den danske thriller 'Skytten' annoncerer den knapt et år gamle danske regering, som er valgt ind på løfter om en utvetydig grøn klimapolitik, at den vil støtte et samarbejde mellem danske og amerikanske olieproducenter om at bore efter olie i det sårbare Nordøst Grønland.

Aftalen skal efter planen ”velsignes” af den danske og den amerikanske udenrigsminister i København fem dage senere, og debatten om det kommende olie-eventyr eksploderer.

Journalist og politisk kommentator Mia Moesgaard (Trine Dyrholm) anklager den ansvarlige udenrigsminister for at have givet demokratiet det hvide snit. I en direkte diskussion på TV presses hun og siger, at hun ikke vil undre sig, hvis enkelte borgere vil gå meget langt for at få stoppet de risikable olieboringer og, om nødvendigt, bruge vold.

Geofysikeren Rasmus (Kim Bodnia), som er tidligere olympisk skytte, er nyligt hjemvendt fra Grønland. Han beslutter sig for at etablere en alliance med Mia, hvor hun skriver og han skyder. Han kontakter hende, i første omgang anonymt.

I løbet af de næste fem døgns turbulente begivenheder, hvor Rasmus gør alvor af sin beslutning, og Mia er den eneste i Danmark, der har kontakt med "Skytten", tvinges hun ud i skræmmende konkrete overvejelser om kildebeskyttelse, ytringsfrihed, skellet mellem aktivist og terrorist, og om hvorvidt verden har tid til at vente.

'Skytten' er instrueret af Anette K. Olesen kvinden bag 'Små ulykker' og er et remake af den danske film fra 1977. Her medvirker jeg i en lille statist rolle som Journalist.


MIN SØSTERS BØRN VÆLTER NORDJYLLAND

Som titlen antyder, bringer historien dem alle på en noget anderledes ferie i det nordjyske. I forbindelse med sin doktorafhandling vil den anerkendte professor i børnepsykologi Onkel Erik ombygge et gammelt tysk bunkeranlæg fra 2. verdenskrig til et familie-terapi-center – med hjælp fra sin søsters fem børn
(Blop, Pusle, Michael, Jan og Amalie).
Og det skal vise sig, at Onkel får rig mulighed for at afprøve sine teorier om fri opdragelse og familie-sameksistens. Det kommer naturligvis ikke til at gå helt som han havde ventet, og da ejeren af det lokale wellness-centerviser sig at være i lommen på de lokale politikere, som heller ikke skyr nogen midler for at stikke en kæp i hjulet for Onkels familie-terapi-projekt, må selv den skrappe nabo Fru Flinth træde i karakter og hjælpe til med at svinge håndtasken og de gamle tyske kanoner.
I fællesskab, og med lidt hjælp fra nogle rekvisitter fra krigens tid, tager de alle kampen op mod de skumle boligspekulanter.

Medvirkende: Peter Mygind, Mille Dinesen, Frida Luna Roswall Mattson, Rumle Riisom, Lasse Guldberg Kamper, Mathilde Høgh Kølben, Sebastian Kronby, Ole Thestrup, Søren Malling, Preben Kristensen, Michael Larsen. m.fl.

Min rolle i filmen er som Sjakbajs for en folk nedriver som kommer og forsøger at rive Onkel Eriks barndomshjem Knuds Minde ned. Men de bliver jaget på flugt af Pusle og Blob og de andre børn.

Der indgår også stunts i min rolle.

Instruktør: Martin Miehe-Renard
Mauskript: Martin Miehe-Renard


DEMONICA'S REIGN

"One Person's desire to free and control a Demon sets off a horrific chain of events, and the protectors are left scrambling to conceal the secret. To release the Demon is to wreak havoc and reign death down upon all mankind."

Cast: Nicolette Michaela, Aaron Ginn-Forseberg, Kim Sønderholm, Maurice Dominic, Shina Stearns and Michael Larsen.

Director: Daniela Garcia


LITTLE BIG BOY

Om Filmen: Jimmy Duncan is a film director working on his fourth film but things are not exactly going as planned.

Medvirkende: Debbie Rochon, Lloyd Kaufmann, Gry Bay, Kim Sønderholm, Monique Dupree, Lars Bjarke, Alice Haaber, Michael Larsen, Toke Lars Bjarke, Mette Løvendahl, David C. Hayes, Amy Lynn Best, Tanja Aertebjerg. m.fl.

Min rolle er som Zombie skuespiller & stuntman

Manuskript & Instruktør: Kim Sønderholm


SØLVTRÅD

Om filmen: Helle bliver i hendes drømme forfulgt af sig selv, men da hun opsøger en drømmetyder, får hun en slem overraskelse, der vil ændre hendes liv.

Medvirkende: Pernille Kofod, Maria Stenz, Kim Sønderholm, Baard Owe, Magnus Bruun Nilsen, Dorte Rømer, Peter Ottesen, Lars Bjarke, Anja Owe, Alice Haaber, David Petersen, Michael Rene Jensen, Michael Larsen, Marie J. Tesch, Allan Stjernekilde. m.fl

Min rolle i filmen er som Vagt

Instruktør: Jan T. Jensen
Manuskript: Jan T. Jensen & Jim Pedersen


MILLE

Mille er et nyt familiedrama serie på DR1. Mille bor i en nedslidt forstad til København sammen med sin mor Leila, driver et cafeteria, hvor Mille hjælper til når hun har fri fra skole. Men tilværelsen er en smule kaotisk for Mille. Hendes far, Carsten, skal have barn med sin nye kæreste og vil flytte til Jylland, cafeteriet er på fallittens rand og Leila viser ikke den store interesse i at finde en ny mand. Og midt i det hele huserer Milles mormor, Conny, som konstant opfordrer Leila til at finde en ny mand, og som en dag flytter ind hos Mille og Leila, efter at hun har lagt endnu et flygtigt forhold bag sig.

Men Mille har sin bedste veninde og faste holdepunkt, Marie. Deres venskab er ubrydeligt, og sammen har de lavet et musiknummer, som skal opføres til skolens sommerkoncert.

Da Mille under tragiske omstændigheder mister sin bedste veninde, bryder hendes verden sammen. Hun isolerer sig og holder omverdenen på afstand, og må erkende at hun har svært ved at indgå nye relationer, af frygt for at blive såret igen. Efterhånden begynder Mille dog at åbne sig for andre, ikke mindst overfor klassens outsider, Tobias, som spiller guitar og har eget øvelokale. Deres forhold spirer til et nært venskab, men klassekammeraten Denise har sine egne planer, som sætter Milles og Tobias' venskab på en alvorlig prøve. Min rolle i serien er som Vagt

Serien blev vist på DR1. Her medvirkede jeg i afsnit 7.

Medvirkende: Mathilde Arcel Fock, Lærke Winther Andersen, Michelle Bjørn Andersen, Emilie Kadziola, Lucas Munk Billing, Anette Støvlebæk, Torben Zeller, Nastja Arcel, Janus Nabil Bakrawi, David Rousing, Marie Louise Wille, Michael Larsen. m.fl

Instruktører: Poul Berg
Hovedforfatter: Poul Berg, Karina Dam & Asbjørn Agger


TOUR DE FORCE

En action thriller. Tour de Force - Kim Sønderholm spiller hovedrollen som lejemorder. Jeg er med i en scene hvor lejemorderen ligger på et tag og skal skyde et offer. Offeret er i sin lejlighed på den anden side af gaden hvor han er i skænderi med konen, men da offeret slår sin koneog beslutter lejemorderen sig for at skyde manden.

Udover at medvirke i filmen laver jeg stunts.

Medvirkende: Kim Sønderholm, Claire Ross-Brown, Russ Diaper, Rumi Hilmi, David Sakurai, Lars Bjarke, Ole Ernst, Rudi Kønkhe, Michael Larsen, Toke Lars Bjarke, Alice Haaber, Tim Brandt, Marie J. Tesch, Diana Bock. m.fl.

Manuskript & Instruktør: Kim Sønderholm


FLEMMINGS HELTE

Preben Palle Hat Show. Her spiller jeg teaterchef som sidder og kigger på det pinlige show der bliver værre og værre. Så hele publikum til sidst rejser sig og går fra stedet.

Medvirkende: Preben Pallehat, Michael Larsen, Torben Thillerup. m.fl.


MONAS STUNTSKOLE - SKETCH

Monas stuntskole er en sketch af Alice Haaber & Kim Sønderholm. Og den handler om Mona der har en stuntskole og læren på skolen Jonni der er en sindssyg stodder som piner og skriger a eleverne på den lille stuntskole.

Medvirkende: Alice Haaber, Lars Bjarke, Michael Larsen, Kim Sønderholm, Mark Stefan Zytphen-Adeler, Tanja Ærtebjerg, Toke Lars Bjarke

Instruktør: Kim Sønderholm
Manuskript: Alice Haaber & Kim Sønderholm


2900 HAPPINESS - SÆSON 1

2900 Happiness er en ny tv-serie til TV3

Her er jeg med i et enkelt afsnit i rollen som en familie far der finder et lig i vandet.

Medvirkende: Jesper Lohmann, Susanne Storm, Mia Nielsen-Jexen, Maibritt Saerens, Kjeld Nørgaard, Malene Schwartz, Pelle Hvenegaard, Peter Reichardt. Sofie Lassen-Kahlke, Christiane Schaumburg-Müller, Søren Bregendal, Elin Reimer, Michael Larsen. m.fl.

Instruktør: Michael W. Horsten


BOLSJER OG BILLETTER (KORTFILM)

En lille sød historie om en fin dame der er ude at køre med toget og Her møder hun en bums som hun tror har taget hendes Bolsjer. Bumsen spiser hendes billet og så bliver der problemer med Togbetjenten.

Medvirkende: Farnciska Kann, Michael Kastrupsen, Michael Larsen, Svend Garbarsch.
Instruktør: Jacob Hansen


CRAIG

Medvirkende: Kim Sønderholm, Peter Ottesen, Christian Magdu, Merete Van Kamp, Jan Tjerrild, Barbara Zatler, Manoush, Zoe Hunter, Bianca Abel, Robyn Griggs, Russ Diaper, Melany Denise, Lene Poulsen, Claire Ross-Brown, Anna Baard, Trine Staarup, Michael Rene Jensen, Sarah Louise Christiansen, Lars Bjarke, Alice Haaber, Michael Larsen, Christa Moeller Nielsen, Maria J. Tesch, Karin Bertling, Jenni Lykke Olsen og mange flere.

I instruktørstolen sidder skuespilleren Kim Sønderholm, der også spiller hovedrollen som Craig. Filmen produceres af Apotheosis Film i samarbejde med Objektor Film. Der er også amerikanske investorer involveret, og filmen er således allerede sikret distribution.

"CRAIG" foregår på engelsk og har skuespillere fra Danmark, USA, Sverige, Tyskland og England på rollelisten, deriblandt Lloyd Kaufman ("Toxic Avenger", "Rocky V"), Merete Van Kamp ("The Osterman Weekend", "Dallas"), Manoush ("Den Fabelagtige Amélie fra Montmartre"), Lars Bjarke ("Idioterne", "Rejseholdet"), Bianca Abel ("The Black Dahlia") og Michael Larsen ("Klovn")

Genren betegnes som horror­drama med et twist af kulsort humor.


VIKAREN

Medvirkende: Paprika Steen, Jonas Wandschneider Ulrich Thomsen, Ulf Pilgaard, Sonja Richter, Sofie Gråbøl, Henrik Prip, Peter Hesse Overgaard, Lars Bom, Cecilie Zwick Nash, Helle Dolleris, Peter Aude, Michael Larsen m.fl.

Instruktør: Ole Bornedal
Manuskriptet: Ole Bornedal & Henrik Prip

Filmens udgangspunkt er, at Carl lever sit eget liv isoleret fra verden – kun i kontakt med sin naive lillesøster Sofie og sin stressede far, spillet af Ulrich Thomsen. – men kun Carl og hans klasse får ny vikar. Den umådeligt kyniske, ubarmhjertige Ulla Harms (Paprika Steen) falder som en hensynsløs bombe mellem de i øvrigt velfungerende børn, som naturligvis straks klager deres desperate nød overfor deres forstående forældre. Vikaren er nemlig ikke bare VIKAR – alt tyder på at hun simpelthen er et væsen – ikke af denne verden! Men hendes uimodståelige charme er ikke til at skyde igennem, og snart vender forældrene deres mistanke mod børnene – hvis overdrevne fantasi naturligvis er belastet af både alt for meget science fictions, alt for mange syge spil og alt for meget vanvittige film.


KLOVN - SÆSON 4

TV2 Zulu og Zentropa har haft premiere på sæson 4 af komedie serien Klovn

Her har jeg har en lille rolle i afsnit 33, som hedder Sankt Hans. Her spiller jeg en mand der bliver svinet til af Casper og Frank på en golfbane fordi han er lidt for tung i røven. Men han får sin hævn senere i Silvan hvor han er ansat.

Medvirkende: Casper Christensen, Frank Hvam, Iben Hjejle, Mia Lyhne, Michael Larsen, Mads Lisby, Troels Munk m.fl.

Instruktør: Mikkel Nørgaard
Manuskript: Casper Christensen


FORBRYDELSEN - SÆSON 1

Krimi serien forbrydelsen. Serien er på 20 afsnit

Danskerne kan følge sporet og konsekvensen af en grusom forbrydelse, som forgrener sig vidt og bredt i København. DR TV - Dramas nyskabende thrillerserie, "Forbrydelsen" starter, da en efterforskningsleder i drabsafdelingen har sidste arbejdsdag, før hun skal tage hul på et nyt kapitel i sit liv. En næsten helt almindelig familie på Vesterbro passer samtidigt sin hverdag og går i flytteplaner, indtil forældrene pludselig bliver kastet ud i deres værst tænkelige mareridt. En toppolitiker er sideløbende i gang med en benhård valgkamp, som tegner lovende. Alle bliver de pludselig en del af samme historie, da politiet kommer på sporet af en grusom forbrydelse, og i løbet af 20 intense dage i november ændres deres liv for bestandigt.

Forbrydelsen og jagten på gerningsmanden gør vidt forskellige mennesker til en del af samme skæbnesvangre historie. Efterhånden som efterforskningen udvikler sig, breder konsekvenserne sig og inddrager mennesker fra vidt forskellige miljøer - fra gymnasieelevernes verden af skjulte dagsordener, over indvandrergruppers lukkede miljøer og embedsmandsvældet på rådhuset, til de mange mere eller mindre synligt involverede i en benhård valgkamp.

Her har jeg en lille rolle som Flyttemand i serien. 

Medvirkende: Sofie Gråbøl, Bjarne Henriksen, Lars Mikkelsen, Anne Eleonora Jørgensen, Søren Malling, Marie Askehave, Nicolaj Kopernikus, Laura Drasbæk, Bent Mejding, Michael Moritzen, Louise Herbert, Farshad Kholghi, Solbjørg Højfeldt, Troels ll Munk, Morten Surballe, Laura Christensen, Peter Gilsfort, Michael Larsen m.fl

Instruktører: Birger Larsen, Henrik Ruben Genz, Charlotte Sieling & Kristoffer Nyholm. m.fl.
Hovedforfatter: Søren Sveistrup


NÆSTE SKRIDT

Morten Nørregaards spillefilmdebut. 

I filmen spiller jeg en mand i et stormagasin. En af hovedpersonerne. Søs (Ninna Cederholm), tror at hun ser sin far Kysse med en meget ung dame, og hun følger efter dem. Men da hun river fat i ham og råber ham ind i hovedet, opdager hun fejlen. Min kæreste spilles af Charlotte Bidstrup.

Udover at medvirke i filmen laver jeg stunt for Jens Okking

Medvirkende: Jens Okking, Ole Ernst, Lisbet Lundqvist, Jannie Fauerschou, Anne Marie Helger, Ane Fjelstrup, Kira Eggers, Hanne Stensgaard, Michael Larsen, Charlotte Bidstrup, Claus Bue, Torben Zeller, Povl Erik Carstensen. m.fl

Instruktion & Manuskript: Morten Nørgaard


LOTTO

Jørgen arbejder på en fabrik i provinsen, og er formand for fabrikkens lottoklub og synes selv han er et godt menneske – faktisk bedre end de fleste. I årevis har Jørgen og arbejdskammeraterne spillet lotto, og i årevis har Jørgen også lige snuppet en privat kupon til sin kone. Gitte. Men den dag, han skal dele en lottogevinst på mere end 3 millioner med sine venner, bliver hans høje moral sat på en hård prøve. Ved et lykketræf står han en dag med en vinderkupon i hånden. Det er klubbens og klubbens gevinst på 3,6 million. Delt med resten af klubben rækker det ikke til et nyt hus, som Gitte så længe har ønsket. Men hvad nu hvis det var deres private kupon?

Jeg har en lille rolle som maskinarbejder og har haft 9 optagedage og er bl.a med i et par scener, hvor vi spiller firma fodbold. Derudover er jeg med i et par fest scener, og en scene hvor jeg løber ind for at stoppe Bjarne Henriksen i at slå løs på Nicolaj Kopernikus og andre kommer løbende til for at stoppe os.

Medvirkende: Søren Pilmark, Ditte Gråbøl, Bjarne Henriksen, Thomas Bo Larsen, Nicolaj Kopernikus, Anders Hove, Claus Bue, Sofie Stougaard, Michael Larsen, Mikkel Uldal, Andreas Bo Pedersen, Anne Oppenhagen Pagh, Ditte Hansen. m.fl.

Instruktører: Peter Schrøder
Manuskript: Anne Marie Olesen, Lars Mering & Ina Bruhn


DEN RETTE ÅND

Martin Strange Hansen, der vandt en Oscar for sin herlige kortfilm 'Der er en yndig mand', har lavet sin første spillefilm 'Den rette ånd'.

I filmen spiller jeg en kunde som er på indkøb i Ilva og bliver bagtalt. Jeg har bl.a scener i indgangen, i lampe afdelingen og i restauranten. I de sidste 2 scener er jeg sammen med ca.20-25 statister.

Filmens handling:

Den fiaskoramte tryllekunstner Poul bliver kontaktet af Arne, forsikringsagent og selverklæret menneskekender, med en god ide. At kombinere Pouls evner som tryllekunstner med Arnes menneskekundskab, samt forsikringsselskabets store kundedatabase til at etablere Poul som clairvoyant spøgelsesjæger, Arnes overbevisning er at spøgelser ikke eksisterer, men opfindes af folk som har ondt i livet, og ikke tør indse det.

Medvirkende: Ken Vedsegaard, Jesper Asholt, Sofie Gråbøl, Laura Bro, Ellen Hillingsøe, Lasse Lunderskov, Troels Munk, Lene Tiemroth, Michael Larsen, Casten Bjørnlund, Lisbeth Wullf, Martin Buch, Bent Warburg m.fl

Manuskript: Martin Strange-Hansen & Flemming Klem
Instruktør: Martin Strange-Hansen


PLAKATKONGEN (KORTFILM)

Filmen er en absurd, komisk fortælling om en mand der får job i et mystisk plakatfirma, som ligger i voldsom plakat krig med et andet firma. Københavns vægge styres af en enkelt mand. Det er ham der sidder i mørket og bestemmer.

I filmen spiller jeg en håndlanger af den hårde type, som ikke er bange for at slå på tæven, hvis det kommer dertil. Udover at medvirke i filmen er jeg også producer.

Medvirkende: Christian Jull, Kim Sønderholm, Jesper Vidkjær, Michael Larsen, Ditte Sø, Søren Lindesteen, Jessica Naeser.

Instruktion & Manuskript: Lasse Lindesteen

I LYST OG NØD (KORTFILM)

I lyst og nød er en kortfilm fra film- og medie videnskab og handler om to mænd der mødes på et toilet. Den ene har meget travlt, da han skal giftes. Den anden er i gang med at tage coke. De to når ikke rigtig ind på livet af hinanden. Den unge mand, der skal giftes, har mange problemer, dårlig mave og døren til toilettet er gået i baglås. Han forsøger at få hjælp fra manden på nabo toilettet men i starten uden det store held.

Medvirkende: Michael Larsen, Morten Husfeldt


ANKLAGET

I filmen har jeg en lille rolle som retsbetjent, og har en scene sammen med Troels Lyby, hvor jeg fører ham ind i afhøringslokalet

Jeg har også en scene alene, hvor jeg gør et rum klar til afhøring.

Derudover har jeg en scene sammen med Claus Bue, hvor vi gør klar i retslokalet. Denne scene kom dog ikke med i den færdige film.

Handling:
Henrik, Nina og Stine er en almindelig, velfungerende familie - bortset fra at teenageren Stine bliver mere og mere indelukket og vanskelig at have med at gøre.

Hun begynder at sprede ubehagelige historier i skolen: At hendes mor i virkeligheden har kræft. At hendes far tæsker hende med et bælte. Og det går helt over gevind, da Stine hos skolepsykologen anklager Henrik for noget så alvorligt, at det umuligt kan være sandt.

Henrik bliver hentet af betjente på jobbet, varetægtsfængslet og oplever mareridtet at stå tiltalt af sin egen datter. Nina og Henrik holder sammen under hele processen, men de har det værste foran sig. Uanset om Henrik bliver frikendt eller ej, må han kæmpe mod den åbenlyse fordømmelse, han mødes af.

Intet kan nogensinde mere blive det samme igen for Henrik, Nina eller Stine. Men hvorfor har Stine gjort det? Hvad har fået hende til at anklage sin egen familie? Lag for lag afsløres den skræmmende sandhed.

Robert-vinder 2005 for bedste mandlige og kvindelige hovedrolle.

Medvirkende: Troels Lyby, Sofie Gråbøl, Katrine Rosenkrands Mikkelsen, Paw Henriksen, Kirsten Olesen, Bodil Jørgensen, Charlotte Sieling, Claus Bue, Michael Asmussen, Søren Malling, Lars kaalund, Hans Henrik Clemensen, Morten Eisner, Michael Larsen m.fl

Instruktør:Jacob Thuensen
Manuskript: Kim Fupz Aakeson


Der er en plet på Jensens gavl (kortfilm)

Der er en plet på Jensens gavl er en kortfilm fra Diktatorfilm og handler om en ganske almindelig mand, der har et stort problem. Der er en plet på hans husgavl, og lige meget hvad han gør, kommer pletten igen. Dette begynder at påvirke hans hverdag, og så kommer problemerne for alvor.

I filmen har jeg en lille rolle som en mand, der er ude at går tur med sin kone og sine to hunde.

Medvirkende: Poul Erik Carstensen, Nonny Sand, Peter Rygaard, Malene Smith, Michael Larsen, Fanny Thorngaard m.fl.

Instruktør & Manuskript: Jonas Bech


Dagen (Kortfilm)

Dagen er en kortfilm fra film- og medievidenskab og handler og en ung mand, der en morgen vågner meget sent op også opstår problemerne. Han bliver fyret fra sit arbejde, hans cykel bliver stjålet, og konen er ham utro.

Medvirkende: Sami Darr, Tenna Tange, Daniell Edwards, Michael Larsen, Magnus Hansen, Ole Aagaard m.fl.


En Omgang Til (Kortfilm)

En omgang til er en kortfilm af Torben B. Wenneberg. Filmen udspiller sig på en lokal bodega på Vesterbro. Her spiller jeg den ene hovedrolle som bartender. Filmen handler kort fortalt om bartenderen & hans kollega Jørgen.

På det lokale værtshus foregår der ting, som ingen ser. Da Jørgen som altid kommer en omgangs tid, før han skal møde, går det op for bartenderen, at der er noget i gære, men før han ser sig om, er hans dyrebare ur væk. Jørgen er fraskilt og har et alkoholproblem. Han er også den, der er med på en god handel. Men bartenderen vil ikke have den slags på bodegaen og prøver at forhindre handlen ved at holde øje med den unge mand, der prøver at sælge ure i baren.

Medvirkende: Michael Larsen, Bob Bostinius, Jesper H. Hansen, Jørgen Grønkær, Torben B. Wenneberg m.fl.

Instruktør & Manuskript Torben B. Wenneberg


Forsvar

Forsvar er en tv-serie, som udspiller sig i og uden for en retssal, og byder på en lang række af vores bedste skuespillere på rollelisten.

For mig var det skægt at være fast statist i Forsvar, hvor jeg spiller fængselsbetjent. Her har jeg bl.a haft et par scener sammen med Lars Brygmann Derudover er jeg med i en scene hvor to grupper af indvandrere kommer op at toppes.

Desuden har jeg et par scener sammen med Sonja Richter & Peter Hesse Overgaard, hvor jeg tjekker dem med en metal detektor.

Vi har også lavet en del scener med Michael Asmussen, som spiller min kollega, hvor han går amok over for en autonom. Her løber jeg ind for at stoppe ham. Derudover har vi et par scener sammen, hvor vi henter Steen Stig Lommer i retssalen.

I sidste afsnit bliver jeg skubbet om kuld af Max Hansen da han flygter fra retssalen.

Medvirkende: Troels Lyby, Sonja Richter, Lars Brygmann, Anette Støvelbæk, Peter Hesse Overgaard, Peter Steen, Nis Bank Mikkelsen, Paprika Steen, John Hann Petersen, Troels Munk, Birthe Neuman, Paul Hüttel, Steen Stig Lommer, Thure Lindhardt, Malene Schwartz, Kaya Brüel, Søren Spanning, Michael Carøe, Dick Kaysøe, Michael Asmussen, Ali Kazim, Asger Reher, Max Hansen, Michael Larsen m.fl.

Instruktører: Niels Arden Oplev, Morten Arnfred, Jannick Johansen, Niels Gråbøl m.fl.
Hovedforfatter: Lars Kjeldgaard, Lars K. Andersen